Pingisgurut ry. | Kosken Kaiku vierailu

Kosken Kaiku vierailu:

Kosken Kaiun vierailu Laviaan 23.2.2014
Kosken Kaiun pöytätennisvirtuoosit vierailivat luonamme Pingispyhätössä 23.2.2014. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia heidän käynnistään meitä opettamassa pöytätenniksen saloihin.

Saimme mielenkiintoisen puhelun vuoden 2013 loppupuolella ja meille ehdotettiin tapaamista pöytätenniksen merkeissä. Sopiva hetki Gurujen maanpinnalle palauttamiseen löytyi sunnuntaina 23.2.2014. Tämä vierailu jää Pingisgurujen aikakirjoihin todella merkittävänä tapahtuma meille. Kiitos Kosken Kaiku!

Olemme erittäin kiitollisia ja nöyriä meille annetusta opetuksesta. Paikalle Pingispyhättöömme saapuivat legendaarinen Eurosportilta tuttu Esko Heikkinen, kuudenneksitoista SM-sarjassa rankattu Riku Autio, Veikka Flemming paras alle 14-vuotias sekä Seitzin Miro, joka on maan toiseksi paras alle 12-vuotias.Tasoero Kosken Kaiun ja Gurujen välillä oli huikea kuin yöllä ja päivällä, mutta parhaamme yritettiin. Näillä eväillä saimme kunnon oppitunnin ja hyvän meiningin aikaiseksi.Päivän parasta antia oli Eskon antaumuksella antamat vinkit, neuvot ja puuttumiset epäkohtiin pelaamisessamme. Samalla saimme tärkeää tietoa Pingiskeskuksen Eskolta mailoista ja niiden ominaisuuksista.Kaupat tuli tehtyä muutaman Gurun kanssa joutuisasti hyvän esittelyn ansiosta, että saadaan Gurujen kalusto kuntoon. Päivän aikana meille guruille kävi selväksi, että meillä on vielä pitkä matka "huipulle" täältä "kellaripingiksestä" Eskon sanoin... otamme sanoista vaarin ja jatkamme "nousukiitoa"!

Ohessa kuvia Kosken Kaiun vierailusta. Klikkaa galleria auki kuvasta.Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta:

Kosken Kaiun vierailu Mediassa. Kankaanpään seudun lehtijuttu 10.3.2014
Tyrvään sanomien lehtijuttu 11.3.2014
Alueviestin lehtijuttu 12.3.2014

Riku Autio ja Veikka Flemming näyttävät Pingisguruille pelaamisen mallia alakuvassa, ja Gurut ihailee...

Miro Seitz ja Esko Heikkinen opettavat Guruille pöytätenniksen mallia...

Pingisgurutkin varustaa asiantuntevalla palvelulla: