Pingisgurut ry. | Harjoitukset

Harjoitukset:

Pingisgurujen harjoitukset
Tältä sivulta saat tietoa harjoituksistamme. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat (miel. yli 8-vuotiaat). Harjoituksissa mahdollisuus ohjattuun harjoitteluun/valmennukseen tai vapaaseen pelailuun. Tervetuloa mukaan! Tarvitsemme uusia pelaajia. Myös muilta paikkakunnilta saapuvat pelaajat tervetulleita!

Infoa harjoitusajoista:

Sunnuntaisin klo 10.00-13.00:

• Vuoro alkaa klo 10.00. Pelaaminen sunnuntaisin on ohjattua ja valvottua. Salin ovi on sähköisellä kulku-avaimella ja ovi on avoinna vain vuorojen aikana. Katso lisää Pingispyhättö -sivulta.

Pingiskerho sunnuntaisin klo 10.00-13.00:

• Pingiskerhon salivuoro on sillä periaatteella että ohjattu toiminta klo 10.00-13.00. Vain pingisgurujen pelaajat, ei notkumiskavereita ym. Paikat pidetään kunnossa ja järjestyksessä. Varmista ennen kuin tulet, yhteystiedot löytyvät yhteys -sivulta. Salin ovi on sähköisellä kulku-avaimella ja ovi on avoinna vain vuorojen aikana. Katso lisää Pingispyhättö -sivulta.

Yleistä:

• Harjoituksissa, peleissä, turnauksissa ja kilpailuissa käytetään 27.10.2013 hyväksyttyjä Pingisgurut ry:n pöytätennissääntöjä

• Pelaajat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen harjoitusvuorojen tai kilpailuiden/turnauksien aikana. Harjoituksissa ja kilpailuissa tapahtuvat vahingot/tapaturmat ovat aina pelaajan omalla vastuulla!

• Mailoja ja palloja on tarpeeksi, tarvitset mukaasi vain sisäpelivarusteet ja sisäpeli -tossut. Jäsenyys mahdollistaa pelaamisen Pingisgurujen harjoitusvuoroilla, valmennuksen, pallot sekä lainamailan harjoitusten ajaksi. Käytössämme on 3 hyvää uutta pöytää sekä yksi vanhempi varapöytänä. Käytössämme on iso liikuntasali pukuhuoneineen ja pesutiloineen. Mahdollista käyttää pingisrobottia harjoituksissa.

• Pelaamme Laviassa, Lavia sijaitsee Länsi-suomessa, Satakunnassa. Katso kartta Pingispyhättö -sivulta. Harjoitukset pidetään Suomelan koululla, yhtenäiskoulun salissa, tampereentie 19.