Pingisgurut ry. | Mika Räsäsen vierailu

Mika Räsäsen vierailu:

Mika Räsäsen vierailu Laviaan 6.4.2014
Mika Räsänen vieraili luonamme Laviassa 6.4.2014 kutsuttuna Pingispyhättöömme. Tämä sivu on omistettu Mika Räsäsen vierailulle. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia hänen käynnistään meitä opettamassa pöytätenniksen saloihin sekä kertomassa Suomen Pöytätennisliiton toiminnasta ja tavoitteista.

Suomen ranking tilaston 2014 kakkonen Mika Räsänen saapui Laviaan 6.4.2014 Pingisgurujen kutsumana. Häneltä saimme kuulla viimeisemmät uutiset Suomen Pöytätennisliiton toiminnasta. Samalla saimme kysellä mieltämme askarruttavia kysymyksiä. Päivän aikana meille kävi selväksi ranking -tilastot, aloitusratingit, divisioona pelaaminen ym. tärkeät asiat. Mika valoi meihin uskoa, että kannattaisi lähteä pelaamaan vähän muuallekin. Samalla myös keskusteltiin lajiesittelyn järjestämistä Lavian kouluille. Ja mikä parasta, gurut pääsivät ottamaan erää huippupelaajaa vastaan... tietenkin Mika oli vieraskorea ja pelasi "puolivaloilla" antaen meille hieman armoa. Mika myös opetti meille pöytätenniksen jippoja, syöttö opetus oli ainakin hyvin perusteellista. Tästä on taas hyvä jatkaa, suuri kiitos Mikalle!

Mika pelasi meitä vastaan muutaman erän 11 pisteeseen. Siinä mielessä oli ystävällinen vastustaja, että antoi meille muutaman pisteen. Tuloksia ei tässä voi julkistaa, sen verran Mika meitä nöyryytti...
Tietenkin mekin olimme hieman vieraskoreita, emmekä pelanneet täysillä...

Ohessa kuvia Mika Räsäsen vierailusta Laviaan. Klikkaa galleria auki kuvasta:

Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta.