Pingisgurut ry. | Taneli Keinosen vierailu

Taneli Keinosen vierailu:

Taneli Keinosen vierailu Pingiskerhon "uusi alku" -tapahtumassa 11.1.2015
Taneli Keinonen Suomen Pöytätennisliitosta saapui jälleen kerran kutsuttuna Pingispyhättöömme. Tämä sivu on omistettu Taneli Keinoselle ja Pingiskerhon "uusi alku" -tapahtumalle. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia hänen käynnistään opettamassa Lavian nuoria pöytätenniksen saloihin.

Pingiskerhon elvyttämiseksi ja uusien nuorien pelaajien saamiseksi järjestimme 20.11.2011 perustetulle Pingiskerhollemme "uusi alku" -tapahtuman kylmänä sunnuntaina 11.1.2015. Pyysimme Taneli Keinosen Suomen Pöytätennisliitosta Pingispyhättöön Lavian keskuskoululle pitämään nuorille lajiesittelyn. Ja niinhän Taneli flunssaisena kutsusta saapuikin. Ja jälleen kerran totesimme, että tässä tuppukylässä ei kannata järjestää mitään, paikalle saapui vain kourallinen asiasta kiinnostunut, vaikka mainostus oli kohdillaan: Menovinkit kahdessa paikallislehdessä, facebook -kutsut parilla Lavia sivulla, mainokset kaupassa ja koulun ilmoitustaululla, mainosviesti koulun Wilma järjestelmässä koko ala-asteelle... Tietenkin, onhan se pöytätennis tietenkin marginaalilaji, mutta silti hävettää, kun kaveri tulee Helsingistä asti tänne periferiaan. Nuorten opettamisen lisäksi, päivä muuttui myös meidän "kokeneempien" opettamiseksi, joka olikin tervetullutta. Päivän aikana Taneli opetti paikalla olleille nuorille ja guruille pöytätennisoppeja alkaen oikeasta mailaotteesta, oikeasta peliasennosta ja peruslyönneistä aina lajin sääntöihin. Toivottavasti tästä tapahtumasta tulisi edes muutama harjoituksiimme vakinaisesti pelaamaan pöytätennistä. Potentiaalia kyllä löytyi, toivottavasti saamme kaverit joukkoomme! Tästä on taas hyvä jatkaa, suuri kiitos Tanelille! Toivottavasti tuli nuorille oppilaille kipinää pallon pomputteluun :) Ja vanhat sai hyviä vinkkejä "väärään" pelaamiseensa... tähän kesämökkipallotteluun.

Suuret aplodit ja nöyrät kiitokset Suomen Pöytätennisliiton Taneli Keinoselle, joka jaksoi tulla tänne meille jälleen kerran. Täällä Pingispyhätössä on aikojen kuluessa kuultu jos jonkinlaisia säälittäviä selityksiä  sille, että ei pysty pelaan. Tänään taas kuulimme yhden lisää Tanelilta, joka oli luvannut ottaa matsia meidän kanssamme... ei ottanut.

Suuret kiitokset kuuluvat myös Lavian ala-asteelle Markku Lahtiviralle Wilma-viestistä, Tyrvään sanomille ja Kankaanpään seudulle menovinkeistä lehdissään sekä Facebook sivustoille Lavia ja Lavialaiset

Ohessa kuvia Taneli Keinosen vierailusta. Klikkaa galleria auki kuvasta:

Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta.

Voimme häivyttää pelaajien kasvoja. Jos haluat jonkin kuvan muutettavaksi, ota tästä yhteyttä.