Pingisgurut ry. | Mika Räsäsen vierailu

SPTL:n lajiesittely:

Suomen Pöytätennisliiton lajiesittely 20.10.2014 Laviassa
Taneli Keinonen Suomen Pöytätennisliitosta saapui kutsuttuna Pingispyhättöömme. Tämä sivu on omistettu Taneli Keinoselle ja lajiesittelylle. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia hänen käynnistään opettamassa Lavian ala-asteen oppilaita pöytätenniksen saloihin.

Syksyisenä maanantaina 20.10.2014 saapui odotettu pöytätenniksenopettaja, ehdoton pingisprofeetta ja pöytätenniksen viestintuoja Taneli Keinonen Suomen Pöytätennisliitosta Pingispyhättöön Lavian keskuskoululle. Kyseessä oli SPTL:n järjestämä pöytätenniksen lajiesittely keskuskoululla ala-asteen oppilaille. Päivän aikana Taneli opetti luokka kerrallaan pöytätennisoppeja alkaen oikeasta mailaotteesta aina lajin sääntöihin, hyvin hiottu opetusohjelma oli mukana matkassa. Mahtavalla auktoriteetilla hän hallitsi päivän tapahtumia, oppilaat kuuntelivat tosi tarkasti opetusta ja jos pulinaa tai muuta häiriötä tuli, niin tiukka komento rauhoitti tilanteen ennalleen. " Lopetetaan puhuminen ja aloitetaan pelaamaan..." Yksi mielenkiintoisimmista jutuista oli pallorallikilpailu, josta voittaja sai palkinnoksi paketissa olevan pöytätennismailan! Kaikki luokat 1-6 , noin 100 oppilasta kävivät opetuksen läpi antaumuksella, olihan kyseessä erilainen koulupäivä. Joukosta erottui muutama hyvä varteenotettava pelaajalupaus, maila ei tärissyt kädessä. Toivottavasti tästä innokkaasta joukosta tulisi edes muutama harjoituksiimme kokeilemaan lisää pingistä. Potentiaalia kyllä löytyi, toivottavasti saamme kaverit joukkoomme! Tästä on taas hyvä jatkaa, suuri kiitos Tanelille! Toivottavasti tuli oppilaille kipinää pallon pomputteluun :)

Suuret kiitokset kuuluvat Suomen Pöytätennisliiton Mika Räsäselle ja Taneli Keinoselle, keskuskoulun väelle sekä muille tapahtuman onnistumisesta. Lisäkiitokset kuuluvat myös jakelukeittiölle maukkaasta makaroninakkipaistoksesta sekä kahvista kaikkein pyhimmässä paikassa opettajanhuoneessa. Kahvia Taneli tarvitsikin, koska Laviasta hän suuntaa seuraavaan lajiesittelyyn Jyväskylään.
Tietenkin kiitokset myös paikalle olleille pingisguruille Juho Jokiselle, Lassi Anttilalle, Jukka Kalliomäelle ja Vesa Peltovirralle. Kiitokset myös SPTL:n lahjoituksesta Pingisguruille, nyt on mailoja!!! Lisäksi paikalla olleet gurut saivat vielä korruptio mailatkin kainaloonsa... paitsi puheenjohtaja, jolla on Pasi Valasti -kumit mailassaan...siis ei Pasista tehdyt vaan 9 kertaisen pöytätenniksen suomenmestari Pasinkin käyttämät gummit...

Ohessa kuvia lajiesittelystä Laviassa. Klikkaa galleria auki kuvasta:

Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta.

Sivulla yritetty häivyttää oppilaiden kasvoja. Jos haluat jonkin kuvan muutettavaksi vielä lisää, ota tästä yhteyttä.